Diensten

Diensten

Uw schilderwerk met alle bijkomende werkzaamheden is bij ons zeker in goede handen.

Zo houdt Kemps Restauratie en Renovatie zich onder andere bezig met:

✓ Schilderwerk
✓  Houtrotsanering
✓ Glaszetten
✓ Kozijnen

Bij het schilderwerk van een ouder (vooroorlogs of monumentaal) pand moet met bepaalde zaken rekening worden gehouden. Door onze specialisatie in oude architectuur, weten wij dat er voor een degelijke en mooie afwerking goed gelet dient te worden op bijvoorbeeld elasticiteit en vochtregulatie.

Ook nemen wij natuurlijk uw wensen mee op het gebied van reinigbaarheid en andere individuele wensen.

Restauratie & Renovatie

Om de authentieke uitstraling van een pand te behouden werken wij bij Kemps restauratie en renovatie met houten kozijnen. Soms is het voldoende deze alleen opnieuw te schilderen. Zowel in het geval van vervanging als van opnieuw schilderen dienen de kozijnen voorbereid en behandeld te worden, voordat er geschilderd kan worden. Deze kozijnen worden gefabriceerd in de timmerfabriek en vervolgens door ons geplaatst, beglaasd en afgewerkt.

Glas zetten

Het plaatsen van dubbelglas ramen is iets dat uitermate goed past binnen een restauratie- of renovatieproject van een ouder pand. Het pand wordt aangepast aan de eisen en wensen van de huidige tijd, zonder dat de karakteristieke uitstraling verloren gaat. Zo blijven de authentieke details toch behouden.

Onderhoud schilderwerken

Als vanzelfsprekend voeren wij schilderwerken uit. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenprojecten, die door ons team van vakbekwame en goed opgeleide mensen vakkundig worden aangepakt.
Het team maakt altijd gebruik van hoogwaardige materialen en past de juiste technieken toe.

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 050-5250601 of 06-52688654 voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Aanvragen