Nieuws

ERM-erkenning

Onlangs zijn wij officieel erkend door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Wij zijn daarmee de enige erkende monumentenschilder in de drie noordelijke provincies. De Stichting ERM is de koepelorganisatie die kwaliteitsrichtlijnen en normen voor de restauratiesector beheert en het gebruik daarvan stimuleert. De ERM wil hiermee de inzet van vakkennis, het gebruik van de juiste historische technieken en materialen borgen. ERM richt zich daarnaast op het ontwikkelen van een netwerk waarin alle partijen in de restauratieketen elkaar ontmoeten en met elkaar de kwaliteitsborging bij de restauratie van monumenten vorm geven.

Mooi roze is niet lelijk

Wijchen-Een communicatiefoutje tussen de gemeente en de leverancier van de verf over het exacte kleurnummer bleek de oorzaak te zijn van spectaculair gekleurde vluchtheuvels. Hoewel het schilderwerk kwalitatief netjes uitgevoerd was, wilde de gemeente de vluchtheuvels aanvankelijk toch snel weer van kleur laten ‘verschieten’, maar wethouder Paul Loermans kon uiteindelijk geen weerstand bieden aan de vele positieve reacties.
De vluchtheuvels blijven dus gewoon roze.

AF-erkenning

Kemps restauratie en renovatie is AF-erkend


Kemps restauratie en renovatie bezit de AF-erkenning, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit! AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd en aan de regeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diploma’s.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF- erkende bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie. Alle AF-erkende bedrijven hanteren de Algemene Consumentenvoorwaarden. Zo bent u in ieder geval zeker van goede afspraken waarnaar verwezen kan worden, waardoor u achteraf niet voor onverwachte verrassingen zult komen te staan.

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 050-5250601 of 06-52688654 voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Aanvragen