Over ons

Over ons

Kemps restauratie en renovatie, opgericht in 2000, houdt zich in Groningen en wijde omstreken bezig met het restaureren en renoveren van schilderwerk van woningen en gebouwen. Gespecialiseerd op het gebied van oude architectuur en stedenbouw, zijn wij in staat een woning of gebouw op te knappen, met behoud van authentieke details.

Wij houden ons veelal bezig met het restaureren en renoveren van vooroorlogse woningen met in meer of mindere mate achterstallig onderhoud. De kracht van ons bedrijf is dat wij een woning of pand aanpassen aan de huidige tijd, maar de aanwezige historie van een pand in zijn waarde laten. Zo blijft er toch sprake van een authentieke uitstraling!

 

Vakmanschap

Vakmanschap wordt vaak gedefinieerd als kundigheid, bedrevenheid, of de vaardigheid om kwalitatief hoog werk af te leveren. Dit zijn termen en omschrijvingen die zeer zeker van toepassing zijn op projecten die zijn uitgevoerd door Kemps restauratie en renovatie.
Het vakmanschap van Kemps restauratie en renovatie is af te lezen aan onze specialisatie. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in (het restaureren en renoveren van schilderwerk van) oude architectuur, weten wij het best hoe deze oudere panden projectmatig kunnen worden aangepakt. Wij richten ons dan ook niet enkel op vooroorlogse woningen, maar ook op grotere monumentale gebouwen. Door ons vakmanschap bij ieder project weer in dat geval op de beste manier aan te wenden, kunnen panden zodanig aangepast worden dat ze weer voldoen aan de huidige tijd. Door ons specialistische vakmanschap zorgen wij er echter ook voor dat de originele en oorspronkelijke details van diezelfde panden behouden blijven!

Heeft u vragen of wilt u graag advies?

Bel 050-5250601 of 06-52688654 voor een vrijblijvend gesprek of vraag hieronder direct een offerte aan.

Aanvragen